Lida's Weblog : A Greek Weblog. We are few but we are loud!
Updated: 8/26/2006; 1:05:24 AM.

 

Click to see the XML version of this web page.

email Click here to send an email to the editor of this weblog.Site

Home
Links


Greek Blogs
Greek Podcasts
Humor / Satirical Blogs


I.T. Blogs
 
 

Saturday, August 26, 2006

ΟΚ. Το http://lidasweblog.wordpress.com/ θα είναι πλέον το Lida's Weblog. Το team του wordpress με διαβεβαίωσε ότι θα υπάρχει σε λίγο η δυνατότητα να προσθέτει κανείς javascript κώδικα για στατιστικά στα blogs του  wordpress.com. Οπότε και το τελευταίο εμπόδιο για το πλήρες migration σε wordpress αφαιρέθηκε. Το παρόν blog θα συνεχίσει να υπάρχει σαν αρχείο.


|   12:55:42 AM   Permalink   

Sunday, August 20, 2006

Έχω φτιάξει ένα πειραματικό blog σε wordpress όπου έχω μεταφέρει τα data του Radio. Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω πλέον πλατφόρμα και να περάσω σε wordpress. Όσοι θέλετε μπορείτε να το δείτε στο http://lidasweblog.wordpress.com.


|   7:14:31 PM   Permalink   

Thursday, August 17, 2006

Τελικά ήταν ο router. Αγόρασα ένα Linksys Wireless-G και η DSL δεν παίζει απλά, ΠΕΤΑΕΙ!!!!!. Επιπλέον εκπέμπουμε πια και ραδιοφωνικά μιας και πρόκειται για καραγαματο wireless router.

Επιτέλους και κάτι ευχάριστο ρε γμτ!!!!!

 

Υ.Γ.Τώρα βέβαια αν αρχίζουν να τυπώνονται στον εκτυπωτή μου Fax από τον τρίτο όροφο, τι να κάνουμε. Είναι και αυτά μέσα στο παιχνίδι.


|   6:45:47 PM   Permalink   

Wednesday, August 16, 2006

Έτσι για την ιστορία. Το πρόβλημα με το browser του κινητού που ανέφερα σε παλαιότερο post τελικά δεν έχει να κάνει με το software η την  έκδοση του Symbian αλλά με το gateway που χρησιμοποιείται για την σύνδεση στο internet(αν είναι δυνατόν!). Έπαψε να υπάρχει όταν χρησιμοποίησα διαφορετικά internet settings από αυτά που δίνονται σαν default για το Μ600i. Επειδή αυτό είναι πρόβλημα που μπορεί να επηρεάζει και αλλά κινητά θα δω αν μπορεί να γίνει κάτι για να διορθωθεί. Αλλιώς όποιος δεν μπορεί να δει σωστά ελληνικούς χαρακτήρες όταν κάνει browse ιστοσελίδες μέσα από κινητό του ας μου το αναφέρει, ίσως μπορώ να βοηθήσω*.

Διευκρίνιση:Gateway=access point στα settings. Χρησιμοποιώ τους όρους εναλλάξ. Δεν ξέρω ποίος είναι ο πιο σωστός

Να αναφέρω επίσης το support της Sony Ericsson δεν είναι και ότι καλύτερο. Όταν τους πρωτοπήρα τηλέφωνο για να αναφέρω οτι κάποιες ιστοσελίδες δεν εμφανίζονται σωστά με έστειλαν στον Γερμανό από όπου αγόρασα την συσκευή. Από εκεί μου είπαν να ξαναπάρω τηλέφωνο στο support της Sony Ericsson. Τους ξαναπήρα και αυτή τη φορά μου πρότειναν να βρω το κοντινότερο Sony Ericsson Service.

 Όταν πήγα εκεί προσπάθησα να περιγράψω όσο καλύτερα μπορούσα το πρόβλημα δείχνοντας τους τις σελίδες στις οποίες παρουσιαζόταν.Οι τεχνικοί τους, που από ότι φαίνεται δεν κατείχαν τα μυστικά των κινητών τελευταίας γενιάς, πήραν τηλέφωνο για βοήθεια το support της Sony Ericsson το οποίο αυτή τη φορά τους είπε πως αν το κινητό μπορεί να δει τα ελληνικά στην σελίδα sonyericsson.gr τότε ολα είναι εντάξη. Όταν τους εξήγησα ότι δεν πρόκειται να μπω μόνο στην σελίδα της Sony Ericsson και ότι το κινητό αυτό το πήρα για να κάνω browsing ακριβώς όπως και στο PC μου φάνηκαν μάλλον να εκπλήσσονται και φυσικά επέμεναν στην εξήγηση του support.

Αλλά βέβαια δεν φταίνε αυτοί. Οι περισσότεροι που αγοράζουν τα πανάκριβα τελευταίας τεχνολογίας κινητά χρησιμοποιούν μόνο 1-2% των δυνατοτήτων τους. Αυτό συμβαίνει γιατί στην πραγματικότητα δεν θεωρούνται εργαλεία που διευκολύνουν την καθημερινή ζωή αλλά κάτι μεταξύ μαγικού χαϊμαλιού και status symbol. Οπότε είναι απόλυτα λογικό να αντιμετωπίζονται οι ιδιοκτήτες τους από τις εταιρίες σαν ιθαγενείς που τους μοιράζουν καθρεφτάκια και όχι σαν πελάτες που απαιτούν σωστή εξυπηρέτηση.

*Μιλάμε πάντα για συνδέσεις Vodafone


|   9:58:30 PM   Permalink   

Monday, August 14, 2006

Η DSL μου εμφανίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα από την Παρασκευή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα. Τρώω connection resets ακόμη και όταν πάω να κάνω upload αρχεία μερικών kb. Αυτό το post έχει γίνει μέσω απλής PSTN σύνδεσης η οποία δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Από την HOL δεν βρίσκουν κατι. Έχει κανείς άλλος αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο τις τελευταίες μέρες; Τι στον διάολο μπορεί να είναι;

Αν αυτό συνεχίστει θα προσπαθήσω να δω τι γίνετε με κάποιον άλλο DSL router. Αν επιμείνει και με το δεύτερο router τότε είναι σίγουρα πρόβλημα του πούστη του ΟΤΕ. Άντε να βρεις άκρη.


|   6:43:49 AM   Permalink   

Friday, August 11, 2006

Απόψε στις 24:00 στην ΕΤ1 το Γιόζιμπο του Ακίρα Κουροσάβα

Ίσως η ταινία που πλησιάζει περισσότερο από κάθε άλλη την προσωπική μου φιλοσοφία και αρχές. Στην Ιαπωνία του 19ου αιώνα ένας Ronin (σαμουράι χωρίς αφέντη), εξαιρετικός στην τέχνη του σπαθιού, φτάνει σε μια πόλη φάντασμα σχεδόν κατεστραμμένη από το πόλεμο δυο συμμοριών που αντιμάχονται η μια την άλλη για τον έλεγχο της.  Χρησιμοποιεί την τέχνη του αρχικά για να γίνει περιζήτητος και να αποκτήσει οφέλη και από τις δυο και αφού τελειώσει το παιχνίδι του τις χειραγωγεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλέσει την καταστροφή τους.

Ο ήρωας είναι ψυχρός,  κυνικός, γεμάτος ειρωνεία, τέλειος εκμεταλλευτής της ανθρώπινης απληστίας και του πάθους για εξουσία. Ένας μεθοδικός φονιάς αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος έχει ταυτόχρονα ένα πολύ δυνατό αίσθημα δικαιοσύνης και ένα περίεργο καθαρά προσωπικό ηθικό κώδικα. Ο Τοσιρο Μιφουνε που τον ενσαρκώνει φαίνεται να σπάει φοβερή πλάκα με τον ρόλο και έχει συνδεθεί τόσο πολύ μαζί του που είναι σχεδόν αδύνατον να φανταστεί κανείς κάποιον άλλο ηθοποιό στην θέση του.

Το σενάριο βασίζετε στην νουβέλα Red Harvest του Dashiell Hammet και έχει αντιγραφεί και παραλλαχθεί άπειρες φορές. Χαρακτηριστικότερη από όλες αυτές τις παραλλαγές του μύθου είναι το "Για μια χούφτα δολάρια" του Sergio Leone, η ταινία που ουσιαστικά ξεκίνησε το είδος του σπαγγέτι γουέστερν.

Σκηνοθεσία, μουσική, σκηνικά, δεύτεροι ρόλοι είναι όλα άψογα. Δείτε το.


Υ.Γ. Cult σκηνή. Στη αρχή της ταινίας καθώς μπαίνει ο Μιφουνε μέσα στην πόλη προσπερνάει ένα σκύλο που τρέχει με ένα κομμένο χέρι στο στόμα. Είναι μια μικρή προειδοποίηση για το χάος που πρόκειται να ακολουθήσει.


|   7:24:39 PM   Permalink   

Monday, August 07, 2006

Ωραίο αυτό το άρθρο της ελευθεροτυπίας για την άθλια κατάσταση των εκπαιδευόμενων δικηγορών στην Ελλάδα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής.

1ον γιατί επέλεξαν αυτοί οι άνθρωποι να σπουδάσουν νομικά;
2ον γιατί επέλεξαν να ασχοληθούν με την δικηγορία μετά την αποφοίτηση τους;

Δεν μπορώ να πω ότι παρακολουθώ στενά το συγκεκριμένο κλάδο αλλά από τα λίγα που ξέρω είναι υπερ-υπερ-υπερ-κορεσμένος εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον. Η ελληνική αγορά εργασίας είναι ένας βόθρος, αλλά όταν κάποιος επιλέγει συνειδητά να εργαστεί σε ένα τομέα που ήταν ηδη τίγκα 5 χρόνια πριν μπει στο πανεπιστήμιο, τότε μάλλον τον τρώει και αυτόν λιγάκι ο κώλος του.


|   10:46:14 PM   Permalink   

Λοιπόν όσοι θέλετε να μάθετε αν το κινητό σας μπορεί να μπει (θεωρητικά τουλάχιστον) στο internet μια λύση είναι να ρίξετε μια ματιά σε αυτή τη σελίδα. Είναι η λίστα με όλα τα κινητά για τα οποία υπάρχει version του Opera browser. Προσωπικά δεν γνωρίζω κάποια άλλη που να είναι πιο πλήρης. Επίσης αν το κινητό σας μπορεί να δει internet τότε το πιθανότερο είναι ότι μπορεί να δει και RSS feeds μέσω mobile RSS reader.

Υ.Γ Αν η σελίδα των RSS readers δεν παίζει δοκιμάστε αυτό το link


|   10:00:36 PM   Permalink   

Sunday, August 06, 2006

Επ’ευκαιρία να κάτι που παρέλειψα να αναφέρω είναι ότι τα τελευταίας γενιάς κινητά τηλέφωνα διαθέτουν RSS readers.  Μπορείτε δηλαδή να προσθέσετε το RSS feed από οποιοδήποτε site η blog και να διαβάζετε το περιεχόμενο του μέσα από το reader. Το πρόβλημα με το δικό μου είναι ότι δεν δείχνει links. Αν δηλαδή το κείμενο του άρθρου περιέχει links αυτά δεν θα φανούν στο κείμενο που θα εμφανιστεί στον reader. Δεν ξέρω αν αυτό είναι συνειδητή επιλογή η παράληψη. Παρολαυτα είναι πολύ χρήσιμο για όσους διαβάζουν blogs μιας και μην ξεχνάτε ότι η χρέωση γίνεται ανά kilobyte internetικου περιεχομένου. Όσο περισσότερες εικόνες και φιοριτούρες περιέχει ένα site τόσο πιο ακριβή είναι η πλοήγηση σε αυτό. Οπότε το RSS reader εκτός του ότι είναι πρακτικό συμφέρει κιόλας μιας και κατεβάζει μόνο κείμενο.

Για όσους γαι κάποιο περίεργο λόγο δεν ξέρουν τι είναι RSS και διαθέτουν blogs στο blogspot.com και θέλουν να δουν πως διάολο φαίνεται το RSS feed του blog τους δεν έχουν παρά να χτυπήσουν το link του με /rss.xml στο τέλος. Όσοι έχουν blog στο wordpress.com θα δουν το RSS feed τους χτυπώντας το link του blog τους με /feed στο τέλος.

Π.χ

http://my-blog-name.blogspot.com/rss.xml

και

http://my-blog-name.wordpress.com/feed

αντίστοιχα.

Είδατε τι μαθαίνει κανείς μέσα από αυτό το blog; Μασημένη τροφή σας δίνω.


|   6:06:18 PM   Permalink   

Saturday, August 05, 2006

Οκ, το πήρα το Sony Ericsson M600i. Δεν πειράζει που δεν έχει Wi-Fi. Από πλευράς λειτουργικότητας κάνει ακριβώς αυτό που θέλω και είναι κλάσεις ανώτερο από τα υπόλοιπα που δοκίμασα. Πήγα σήμερα πρωί και τσακ μπαμ αυτό ήταν. Τα έσκασα μετρητά για να τελειώνουμε. Τους ρώτησα πρώτα πόσα ήταν με δόσεις και μου είπαν μια τιμή ένα 40αρι πάνω από την αρχική οπότε δεν υπήρχε περίπτωση. Όταν τους έδωσα τα λεφτά η πωλήτρια με κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια πράγμα που με κάνει να υποψιάζομαι ότι δεν βλέπουν μετρητά τελευταία εκεί μέσα (μπα τι λες!). Η περιοχή που ήταν το κατάστημα είναι από της ακριβότερες της Αθήνας, σκέψου τι γίνετε παραπέρα δηλαδή.
|   4:17:16 PM   Permalink   

Friday, August 04, 2006

Δυνατότητα δημιουργίας προσωπικού blog μέσα από το ΤΙΜ Plus. Τα δημοφιλή διαδικτυακά ημερολόγια τώρα και στο κινητό

Το συγκεκριμένο service είμαι σχεδόν σίγουρη ότι τρέχει σε software στην ανάπτυξη και σχεδιασμό του οποίου είχα σε κάποιο βαθμό συμμετάσχει και εγώ. Για τους πιο ψαγμένους υπάρχει αναφορά σε αυτό σε ένα από τα παλαιοτέρα links αυτού του site (quiz). Σαν ιδέα υπάρχει εδώ και δυο σχεδόν χρόνια ενώ μια άλλη εταιρία κινητής είχε ξεκινήσει να πειραματίζεται με αυτήν νωρίτερα. Ίσως να την δούμε και αλλού σύντομα αλλά κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί αυτό.

η μπορεί αυτό το post να είναι ένα απλό παραλήρημα λόγω ζεστής…*

*πρέπει να κρατάω πισινή για λόγους ασφαλείας.


|   6:36:26 PM   Permalink   

Thursday, August 03, 2006

Δεν αντέχω άλλο να βλέπω τις ειδήσεις. Ειλικρινά όσο πάνε και γίνονται και αηδιαστικότερες. Δεν μιλάω για τα πτώματα και τα συντρίμμια αλλά για τον τρόπο που καλύπτεται μια από τις σημαντικότερες ειδήσεις της τελευταίας πενταετίας.

Πόσο δύσκολο είναι για τα κανάλια να στείλουν στο Λίβανο ρεπόρτερ που να έχουν κάποιες γνώσεις πάνω στην ιστορία, την πολιτική και την κοινωνία αυτής της χώρας και της ευρύτερης περιοχής; Είναι δυνατόν να σχολιάζονται γεγονότα τέτοιας σοβαρότητας λες και πρόκειται να ξεπροβάλει από τα χαλάσματα ο Βασιλάκης ο Καΐλας με το κασελάκι του; Ειδικά το παλικάρι του ALPHA μετατρέπει κάθε φορά το ρεπορτάζ σε μελό του 60. Γαμώ το κέρατο μου, όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν υποφέρουν για βγάλετε εσείς το Φώσκολο που κρύβεται μέσα σας. Πρέπει να είμαι από τους πιο αναίσθητους σε ότι αφορά τον ανθρώπινο πόνο αλλά έχω αρχίσει να φρικάρω άσχημα με τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν τα μέσα. Αν δεν μπορούν να σεβαστούν αυτούς τους ανθρώπους ας συνειδητοποιήσουν τουλάχιστον ότι αυτό που συμβαίνει στο Λίβανο αυτή την στιγμή ίσως αποδειχθε σημαντικότερο και από την εισβολή στο Ιράκ και ας το αντιμετωπίσουν με την σοβαρότητα που του αρμόζει.

Γιατί με ότι και να ασχοληθούμε κάθε φορά το κάνουμε καρνάβαλο; Έλεος…


|   10:39:10 AM   Permalink   

Wednesday, August 02, 2006

Η  "Εμπόλεμη Ζώνη" του Σωτήρη Δανέζη είναι μια από τις καλύτερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Ειλικρινά θα ήθελα να ήξερα για πιο λόγο πρέπει να προβάλλεται στις 00:50. Τι κάνει τους υπεύθυνους του MEGA να πιστεύουν ότι οι επαναλήψεις των "σύνορα της αγάπης" (Τούρκικη σαπουνόπερα) , "κόκκινο δωμάτιο" (άθλια ελληνική κωμική σειρά), "κλείσε τα μάτια"  (Υπεργαλαξιακη μαλακία του Παπακαλιάτη) που προηγούνται κάνουν μεγαλύτερα νούμερα από ότι θα έκανε το "Εμπόλεμη Ζώνη" αν μεταφερόταν στο Prime Time; Το έχουν δοκιμάσει ποτέ; Το θάψιμο της συγκεκριμένης εκπομπής στην "ώρα των βρικολάκων" είναι συνειδητή επιλογή η είναι απλά μαλάκες;
|   6:24:44 AM   Permalink   

Thursday, July 27, 2006

Κυρίες και κύριοι και αγαπημένα μου παιδία έχω την τιμή να σας ανακοινώσω ότι έλαβε τέλος η δημοπρασία για τη χορήγηση δικαιώματος χρήσης ραδιοσυχνοτήτων σταθερής ασύρματης πρόσβασης (λέγε με Wimax).

Το χρυσουν ορολόγιον κέρδισε η Cosmotelco (γνωστή στους φίλους της σαν Cosmoline συμφερόντων Δ. Κοντομηνά). Η τελική τιμή έφτασε το ευτελές πόσον των 20.000.000 ευρω, κάπου 6.820.000.000 παλαιές ελληνικές δραχμές αν δεν κανω λάθος (ναι καλά διαβάσατε). Το πόσο εκκίνησης της δημοπρασίας ήταν 1.650.000 ευρω που σημαίνει ότι το τελικό πόσο ήταν το 12πλασιο του αρχικού.

Και θα πει κάποιος "τι μας νοιάζει ποιος αγόρασε τα δικαιώματα σε αυτά τα WiMax-πως-διαολο-τα-λενε". Μας νοιάζει γιατί η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει την δημιουργία ενός ασύρματου δικτύου που θα παρέχει σταθερή τηλεφωνία καθώς και ευρυζωνικο internet σε όλη την Ελλάδα ανεξάρτητα από το δίκτυο του ΟΤΕ.

Ίσως σύντομα να είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε φτηνό και γρήγορο internet αυθημερόν από τον "αέρα" χωρίς να χρειάζεται να πάρουμε 500 φορές τηλέφωνο το τοπικό ΟΤΕ μέχρι να μας δώσει επιτέλους τις εκπληκτικής ποιότητας και ταχύτητας DSL του.

 Ίσως πάλι όχι...


|   9:21:07 PM   Permalink   

Wednesday, July 26, 2006

ΟΚ, νομίζω ότι το Sony Ericsson M600i είναι το καλύτερο από τα business mobiles που τέσταρα. Παρόλο που δεν διαθέτει Wi-Fi είναι 3G, αρκετά εύχρηστο και έχει όλη την λειτουργικότητα που χρειάζομαι. Για όσους ενδιαφέρονται θα πρότεινα επίσης το Nokia Ε61. Προσωπικά δεν μου πολυάρεσε κυρίως γιατί δεν διαθέτει touch screen και οι διαστάσεις που δυσκολεύουν κάπως τον χειρισμό. Κατά τα αλλά είναι αξιοπρεπέστατο διαθέτει Wi-Fi, 3G και μοιάζει αρκετά σε functionality με τα Blackberry (αν οι συγκεκριμένες συσκευές είναι του γούστου σας).
|   9:25:09 PM   Permalink   

Tuesday, July 25, 2006

Μόλις τώρα είδα την συγκεκριμένη είδηση.

Με μαζικές κινητοποιήσεις απειλούν οι δήμαρχοι 42 πόλεων της χώρας, που φιλοξενούν σχολές Πανεπιστήμιων και ΤΕΙ, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με το βαθμολογικό πλαφόν του 10.

Για όσους δεν κατάλαβαν οι κύριοι δήμαρχοι της περιφέρειας ουσιαστικά διαμαρτύρονται γιατί αν επικρατήσει το πλαφόν του δέκα όλοι αυτοί που μέχρι τώρα μπορούσαν να περάσουν στα ΤΕΙ της επαρχίας με βαθμό κάτω από την βάση τώρα πια θα πρέπει να μείνουν απέξω. Και αυτό θα έχει σαν συνέπεια την μείωση των φοιτητών που ζουν κάθε χρόνο στις πόλεις τους και ξοδεύουν τα λεφτά των γονιών τους σε απαράδεκτα υψηλά ενοίκια και φραπεδες στα τοπικά καφενεία. Έτσι λοιπόν το ένδοξο ελληνικό κράτος θα πρέπει να συνεχίζει να διατηρεί στου διάολου την μάνα τμήματα των περιφερειακών ΤΕΙ που δεν αφορούν απολύτως κανένα και να επιτρέπει την φοίτηση σε αυτά με βαθμολογίες όπως 2.5-3 στα 20 μόνο και μόνο γιατί οι τοπικοί επιχειρηματίες φοβούνται μην πέσει η κίνηση στα μαγαζιά τους.

Μάλιστα ζητάνε επιπλέον να κλείσουν αντίστοιχα τμήματα που βρίσκονται στα ΤΕΙ της Αθήνας και των άλλων πόλεων έτσι ώστε να προωθηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φοιτητές στην επαρχία.

Και μετά κάθονται  διάφοροι περίεργοι και συζητάνε για το πως θα αναβαθμιστεί η παιδεία και πως θα εκσυγχρονιστούν τα πανεπιστήμια και άλλες μαλακίες για τις οποίες δεν δίνει κανένας δεκάρα τσακιστή.

Πάει τελείωσε, έχουμε ακριβώς αυτό που μας αξίζει.


|   11:43:04 PM   Permalink   

Σκέτη απογοήτευση το Sony Ericsson P990. Δύσχρηστο, με αδικαιολόγητα πολλά bugs ακόμη και για prototype. Τι να την κάνω την γαμιστερη κάμερα όταν π.χ. οι μισές του εφαρμογές δεν είναι διαθέσιμες όταν το πληκτρολόγιο είναι κλειστό. Όσο πρωτοποριακό ήταν το P800 όταν βγήκε πριν 4 χρόνια (αν θυμάμαι καλά) τόσο ξεπερασμένο μοιάζει σήμερα το ξαδερφάκι του.
Και η τιμή με την οποία θα κυκλοφορήσει στην αγορά απαράδεκτα υψηλή για αυτό που προσφέρει (δεν θέλετε να ξέρετε). Μένει να τεστάρω το Nokia E61 για να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα Bussines mobiles.
|   9:17:10 PM   Permalink   

Πάντως το ίδιο το Half-Life 2:Episode 1 είναι εξαιρετικό. Απλά βρείτε το από κάπου "σπασμένο" για να μην χρειαστεί να φάτε στην μάπα το Steam.
|   6:05:13 AM   Permalink   

© Copyright 2006 Lida Liberopoulou.Click here to visit the Radio UserLand website. Listed on BlogShares

 


August 2006
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Jul   Sep

Google