An den mporite na diabasete to periexomeno tis selidas epilekste Greek ISO gia to encoding tou browser sas.
If you can't read the contents of this page please choose Greek ISO as your browser encoding. If you know how to work around this Radio problem please contact me.
Sunday, May 21, 2006
Όσοι βρίσκεστε εκτός Ελλάδος χάνετε τα καλύτερα. Τα σημερινά δελτία ειδήσεων είναι όλα τα λεφτά, σκέτη απόλαυση, ειδικά το ALTER και το STAR. Το κοντέρ της μαλακίας χτυπάει μπιελα. Ολόκληρη παρέλαση από ξοφλημένους να αναλύουν τον "ξεπεσμό του θεσμού", τις "συμμαχίες που μας χαντάκωσαν", "το δάκρυ/ξέσπασμα της Βίσση", κακομοίρηδες με ελληνικές σημαίες να φωνάζουν "we are the winners of Eurovision", "το φλερτ του Ολλανδού με το Σάκη"("...ντροπή, βλέπουν και παιδιά!!!!"), ο πρόεδρος του Vissi Fan club να λέει ότι "είμαστε ουσιαστικά δεύτεροι" , "πείραξαν τους δορυφόρους για να νοθεύσουν την ψηφοφορία οι fan των Lordi" (δεν κάνω πλάκα, ακούστηκε και αυτό). Και φυσικά "που είναι ο Ρουσοπουλος OEO;;;;" Ιστορικές στιγμές.
|
8:43:33 PM
Permalink
Απίστευτο! Οι Φιλανδοί Lordi νικήσαν (και με το Δωδεκάρι της Ελλάδας), Βίσση πήρε τα 3X3 (9η θέση) και μέσα στον γενικό χαμό είδαμε καμιά 20αρια καλόγερους με κεριά να χορεύουν πάνω στην σκηνή του ΟΑΚΑ. Και ερωτώ. Μήπως όλα αυτά είναι ένδειξη ότι υπάρχει θεός; Η μήπως είναι ένδειξη για κάτι ακόμη πιο απίθανο. Ότι οι Έλληνες έχουν αίσθηση του χιούμορ.
Ειλικρινά το θέμα με προβλημάτισε για κάπου 30 δευτερόλεπτα. Μετα συνέχισα να παίζω Oblivion (πρέπει να έχω κάνει σχεδόν όλα τα subquests, μένει να γίνω vampire για να έχω το full experience).